Näytteilleasettaja info

100+ MororShow
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 9.-10.10.2010

NÄYTTELYN RAKENTAMINEN

Rakennuspäivä
Rakennuspäivä on perjantai 8.10.2019 alkaen klo 12.00-24.00
Mikäli tiedätte tarvitsevanne lisäaikaa, siitä tulee ilmoittaa viimeistään 2.10.2010 (info@100plus.fi).

Purkupäivä
Purkupäivä on sunnuntai 10.10.2010 alkaen klo 17.00.
PURKUA EI SAA ALOITTAA ENNEN KLO 17.00!!!

Valaistus ja messuosastot
Hallista on yleisvalaistusta vähennetty, joten ota tämä huomioon osastoasi suunnitellessa. Kohde- ja yleisvalaistus on siis suositeltavaa. Näyttelypaikastasi saat siistimmän käyttämällä osastosi kokoista mattoa, joten kannattaa huomioda myös lattia näyttelypaikkaasi suunnitellessa.


YLEISET OHJEET MESSUJEN AIKANA

Käyttäytyminen ja alkoholi
100+ Motor Show on koko perheen tapahtuma, Alkoholin kanssa läträäminen ja sen nauttiminen näyttelyaikana on ehdottomasti kielletty! Kaikki häiriöksi laskettava toiminta johtaa paikalta poistamiseen ilman varoituksia!

Kulku
Näytteilleasettajat pääsevät rannekkeella halliin aamuisin tuntia ennen näyttelyn aukeamista. Halli suljetaan Lauantaina klo 19 joten siihen mennessä autot voi vielä pikaisesti siistiä seuraavaa päivää varten.

Ranneke
Näytteilleasettajille jaetaan 2 ranneketta autoa kohti. Rannekkeita ei saa irrottaa eikä luovuttaa toiselle osapuolelle. Mikäli rannekkeen luovutusta havaitaan, koko seurue menettää pääsyn näyttelyyn. "Rikkoutuneen" rannekkeen tilalle ei automaattisesti anneta uutta.

Turvallisuus
Näyttelyssä kiertelee turvaliivein ja ilman turvaliivejä olevaa henkilökuntaa. Heidän puoleensa voit ja pitääkin kääntyä, mikäli on kysyttävää tai muuta vastaavaa ilmenee. Ensiaputarvikkeet löytyvät tarvittaessa Muksuparkista.

Avaimet
Turvallisuussyistä ajoneuvojen avaimet toimitetaan aina henkilökohtaisesti hallista poistuttaessa infoon (infoon otetaan vastaan ainoastaan ajoneuvon avain ja mahdollinen hälyttimen kaukosäädin). Tätä toimenpidettä ei saa jättää huomioimatta, sillä kalusto pitää pystyä purkamaan hallista viipymättä palon ym. sattuessa.

Varkaudet
Pidäthän huolta omaisuudestasi näyttelyn aikana, sillä näyttelyn järjestäjä ei vastaa kadonneista tavaroista. Varkaudet ja vahingonteot ilmoitetaan aina järjestyksenvalvojille sekä he ilmoittavat niistä poliisille.

Siisteys
”Don’t shit where you eat” eli oma osasto + ympäristö tulee pitää siistinä ja huolehtia kuntoon lauantaina ja sunnuntaina näyttelyn suljettua. Jokaisen auton alle tulee asettaa pahvi, mahdollisen öljyvahingon vuoksi. Mikäli näytteilleasettaja jättää näyttelyhalliin paljon siivottavaa, laskutetaan siivouksesta näytteilleasettajaa jälkikäteen.

Ajoneuvon esittely
Ulkomailla näytteilleasettajat kertovat mielellään ajoneuvostaan, mekin Suomessa voisimme ottaa heistä opikseen! Esittele siis aktiivisena harrastuskohdettasi. Huomioarvoa nostaa myös esittelykansio, josta selviää mitä ajoneuvolle on tehty (sis. alkutilanteen, työvaiheet ja lopputuloksen). Näin taviskin tajuaa, että autoa on rakenneltu!

Myynti
Näyttelyosastoa tai sen osaa ei saa myydä tai vuokrata edelleen. Mainontaa ei saa harjoittaa näyttelyssä muut kuin ne, joiden kanssa siitä on näyttelyn järjestäjän kanssa ennakkoon sovittu. Luvattomat mainokset poistetaan näyttelyhallista.

Tukihenkilöt
Teitä palvelee osaava henkilökunta!

Marko Takalo p.0400-915 882 Sopimukset / tiedotus
Petri Takalo p.0400-885 512 Tekniikka ja rakennus
Sanna Ojala p.0400-200 401 Markkinointipäällikkö
Laila Takalo p.040-522 8390 Muksuparkki

Tervetuloa tekemään näyttelyä kanssamme!

 


 
All rights reserved © 2004-2010